WEB/
DESIGN

Milyen egy jó weboldal?
Informatív, átlátható, könnyen kezelhető,
és felhasználóbarát.
S milyen a jó webdesign?
A honlap céljára összpontosít és figyelembe
veszi az első benyomás fontosságát.

Mindig arra törekszem, hogy az ügyféllel együtt megtaláljuk a tökéletes megoldásokat és végül olyan weboldal szülessen, ami élényt nyújt a felhasználónak és új ügyfeleket a megrendelőnek.

OPCIÓK

KIKNEK AJÁNLOM?

Azoknak, akik időt és pénzt szeretnének spórolni és nem ragaszkodnak a teljesen egyedi weboldalhoz. Természetesen ez esetben is van lehetőség kisarculat kialakítására, amennyiben még nem rendelkezik vele a megrendelő. Ennek áráról itt tájékozódhatsz.

KIKNEK AJÁNLOM?

Azoknak, akiknek a vállalkozása már rendelkezik arculattal: van logó, meghatározott színpaletta, betűtípus.
Ilyen esetben a webdesign természetesen a meglévő arculathoz illően kerül megtervezésre, ami jelentősen meg tudja gyorsítani a folyamatot.

KIKNEK AJÁNLOM?

Induló vállalkozásoknak, akiknek még nincs arculata. Ebben az esetben a weboldal építését megelőzi a vállalkozás logójának megtervezése, meghatározzuk a stílust, a színpalettát, betűtípust, megtervezzük az egyéb grafikai elemeket. Beletartozik a névjegykártya és a céges fejléc tervezése is.

 

Mivel egy weboldal ára sokmindentől függ, ezért konkrét számokat csak azután tudok mondani,
miután felmértem, hogy mik az igények és az elképzelések.

Általánosságban elmondható, hogy a legköltségkímélőbb megoldás a sablon csomag, hiszen itt “kész” weboldalon hajtunk végre módosításokat. Ezzel szemben egy olyan vállalkozás számára készülő oldal, ahol fontos, hogy egységes, egymással és a vállakozással is harmóniában lévő arculati elemek jelenjenek meg amivel már magát a brandet is építjük, nyilván többe fog kerülni. De egy sablon csomag is drágább lesz, ha egyedileg szerkesztett kreatív fotókból fog felépülni. Mindennek az ára függ a menüpontok számától, vagyis a megjeleníteni kívánt tartalom mennyiségétől is. Amennyiben weboldalt szeretnél, vedd fel velem bátran a kapcsolatot és egy kérdőív vagy egy alapos beszélgetés után konkrét árajánlatot tudok adni.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

Írd meg pár sorban, hogy milyen   website-ot szeretnél, nagyjából hány menüpontból állna, van-e már meglévő arculatod hozzá, van-e elképzelésed a kinézetét illetően. Minél több információt adsz, annál könnyebben tudom kikalkulálni az árat. 

MIT JELENT AZ “ALAP/SABLON CSOMAG?”

Képzelj el egy sorházat, aminek az egyik lakását megveszed. Adott a szerkezet, vannak főfalak, vannak helyiségek, amelyek funkciója adott (fürdőszoba, wc). Képzeljük el, hogy egy alap berendezéssel veszed meg. De beköltözés után eldöntheted, hogy a meglévő bútorokból mi megy, mi marad, mit cserélsz sajátra. Néhány falat át is helyzethetsz máshová, eldöntheted melyik szobát mire használod, milyen színű legyen.

Tehát  egy, már szerkezetileg és design-ját tekintve is kész oldal lesz az alapja a Te saját oldaladnak, de sokmindenről dönthetsz a végső külalakot tekintve.

Rengeteg sablonból lehet választani és minden sablon több alternatívát is kínál Neked akár a főoldal, akár a szolgáltatások, de még a kapcsolati felület kinézetére is.
Ezekben az “előregyártott” weboldalakban az a jó, hogy időt (és pénzt) spórolhatsz meg vele, hiszen nem kell gondolkozni a saját dizjánon, hanem ha megtetszik az egyik, akkor abba szépen beleültetjük a Te elképzeléseidet.

AKKOR HOGYAN LESZ EGYEDI A WEBOLDALAD?

A webdesign részét képezi az is, hogy egy adott sablonból egyedi végeredményt hozzunk ki. Egyrészt az elrendezést, a színeket, betűtípusokat lehet módosítani, de leginkább az oldaladhoz használt képek járulnak hozzá, hogy egy template végül mégis különbözzön a többitől.
Akár a saját fotóidból építkezünk, akár stock fotókat használunk, mindig van rá mód, hogy úgy alakítsuk őket, hogy  a webdesign szerves részét alkotva hozzájáruljanak  az oldal egyediségéhez.
Attól meg igazán nem kell tartanod, hogy “szembejön” veled ugyanaz a weboldal, hiszen irgalmatlan mennyiségű sablon áll rendelkezésre.

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ ÜZENETET!

Bármilyen kérdés is merüljön fel Benned, ha megírod, pár órán belül választ kapsz rá.