GRAFIKAI
TERVEZÉS

Az egyik legfontosabb érzékszervünk a szemünk. A világból zúduló információ 70%-a a szemünkön keresztül érkezik. Az, hogy milyen vizuális inger ér minket, kulcsfontosságú a vásárlás szempontjából. Legyen szó bármilyen termékről, vagy szolgáltatásról, egy profin kivitelezett plakát, szórólap, prospektus (stb.) sokkal nagyobb bizalmat ébreszt a leendő fogyasztóban, mint egy slendriánul összetákolt valami.
Mindig arra törekszem, hogy az adott témából, az elvárások mentél a lehető legjobbat hozzam ki a rám bízott feladatból. Nálam nincs olyan, hogy “jól van az úgy”. Vagy tökéletes, vagy még dolgozni kell rajta!

 ÁRAK

Nyomtatásra, vagy online felhasználásra szánt statikus kreatívok

KISARCULAT TERVEZÉS

Egy induló vállakozás esetén ki kell alakítani annak arculatát, amely tükrözi a vállakozás lényegét, hitvallását, üzenetét. Az egyik legfőbb arculati elem a logó,  így annak megtervezésével kezdjük a munkát, de meghatározásra kerülnek a fő színek, illetve az általánosan használatos betűtípusok is. Kisarculatba tehát a logó, a névjegykártya, valamint az e-maileknél használatos aláírás megtervezése tartozik bele a meghatározott színek, fontok használatával. Ha ezen kívül vannak egyéb kívánságaid (pl. Facebook cover, profilkép, egyéb) akkor az ár értelemszerűen nő, ezért ilyen esetben is fontos, hogy először átbeszéljük az igényeket.

50.000 – 110.000 HUF

ANIMÁLT ÉS VIDEÓS HIRDETÉSEK

 

Lendüljünk mozgásba!

A statikus, fotós hirdetéseket szép lassan felváltják a dinamikus, animált, vagy videós megoldások. Előnyük, hogy sokkal látványosabbak és az információk átadását is kreatívabban lehet kivitelezni velük.
Ezeknél a munkáknál a végső ár sokmindentől függ, de arra is van mód, hogy Te kiszabod a rászánt keretösszeget és én annak megfelelően fogom megtervezni, így nem érhet meglepetés.

ANIMÁLT BANNER

Ha weboldaladat hirdetés útján szeretnéd népszerűsíteni, akkor szükséged lehet különböző méretű kreatív bannerekre. Google Ads kompatibilis bannerek tervezése kedvező áron!

7,500 HUF-tól

MITŐL FÜGG AZ ÁR?

Banner esetén az ár attól függ, hogy hány animált elemet tartalmaz, valamint, hogy a megrendelő adja-e az alap háttérképet.

Ha pl. egy rendelkezésemre bocsátott háttérképre kell egy rövid animált szöveget tenni, az szövegmennyiségtől függően 2-3000 Ft.

Ha a képet én szolgáltatom hozzá, és 3-5 animált elemet tartalmaz, az már a 4-5000 Ft-os kategória.
Ugyanannak a kreatívnak a méretváltozatai darabonként 500 Ft-ba kerülnek.

VIDEÓS ANIMÁLT HIRDETÉS

A közösségi oldalakon nagyobb figyelmet kaphatsz, ha termékedet, szolgáltatásodat videós tartalommal hirdeted. Több információt is tudsz közölni és “magadból” is többet mutathatsz.

8,000 Ft-tól

MITŐL FÜGG AZ ÁR?

Videós hirdetések ára függ a felhasználandó videó hosszától, videóklipek számától, a szöveg mennyiségétől és a további animált elemek számától.

Mérvadó még az is, hogy a videókat Te adod, vagy rám bízod és stock videókból választom ki az elképzeléseidnek megfelelőt.

 

 

ANIMÁLT FLYER/PLAKÁT

Ha nem preferálod a videót, akkor ez a megoldás is kiváló lehetőség arra, hogy felhívd a görgetők figyelmét egy-egy eseményre, de akár szolgáltatásod, terméked számára is látványos hirdetési forma.

15,000 Ft-tól

MITŐL FÜGG AZ ÁR?

Ennél a megoldásnál van a legtöbb lehetőség kiélni a kreativitást. Akár a bannernél, itt is az animált elemek száma a meghatározó, de míg a bannereknél nem használok 3-5 elemnél többet, egy plakát esetében akár 30 dolog is mozoghat. Ehhez először photoshop-ban meg kell szerkeszteni az alap palkátot és utána mozgásba lendíteni őket.

 

Háromféle reakció létezik az alkotásokra: igen, nem és WOW!
A WOW a cél! 


Milton Glaser

Háromféle reakció létezik az alkotásokra: igen, nem és WOW!
A WOW a cél! 

Milton Glaser

MEGNÉZED AZ EDDIG MUNKÁIMAT?